Solliciteer direct

Schitter jij achter de bar? Hou je van de mafste feestjes?

Wij zoeken vrijwel altijd gezellige knotsgekke mensen met poeha om ons team te versterken:

  • Barmedewerkers;
  • DJ’s en MC’s;
  • Partyfotograven.

Als je bij ons wilt komen werken gaan we natuurlijk eerst met jou in gesprek om te kijken of het klikt. Afhankelijk van je ervaring en affiniteit kunnen we je inzetten bij PUHA XL, PUHA BAR & BITES, besloten feesten of zelfs op onze Jacuzzisloep.

Wij bieden een grote vrijheid. Je wordt niet door ons ingeroosterd maar je mag zelf aangeven tijdens welke feesten of avonden je ons wilt ondersteunen. Als dat maar 1 keer per maand is, dan is dat ook goed. Zo blijft het voor jou leuk. En dat is belangrijk want een enthousiast team is waar wij voor gaan!

Vooral in PUHA XL ligt het tempo hoog, daarvoor is het belangrijk dat je kunt multi-tasken, tempo kan houden en een feestje kan bouwen tegelijk! Natuurlijk nemen we de tijd om je in te werken. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel. We hebben een gezellig en knotsgek team die jou graag helpt je wegwijs te maken.

Bij PUHA BAR & BITES daarentegen is het weer belangrijk dat je goed contact houdt met de gasten, de juiste sfeer weet te creëren én je handig bent in de keuken. De Bites worden immers ter plekke achter de bar bereid. Je moet in staat zijn de Bites op de juiste wijze te bereiden.

Je moet minimaal 18 jaar zijn om bij ons te kunnen werken. Ons team bestaat uit een enorme diversiteit aan leeftijden. Te oud ben je bij ons nooit!

Twijfel je? Ga eens met ons in gesprek, kiezen kan altijd nog.

Stuur een bericht