BAR & Bites

Eten, drinken en dansen in onze industriële, gezellige bar.
Na het werk én in het weekend.

Borrels en Bites gaan hand in hand. Onze verrassende, huisgemaakte bites sluiten precies aan bij de lekkere trek tijdens de borrel. Bovendien zijn ze allemaal ’to share’ … want in de bar ben je nooit alleen. Bites zijn te bestellen tot 21:00 uur.

De Biteskaart

Diner

Naast onze Bar-Bites kaart organiseren we met regelmaat een specifieke maaltijd-avonden. Goede huisgemaakte (comfortfood) maaltijden tegen een scherpe prijs. Omdat we ons tijdens deze avonden op één maaltijd richten kunnen we veel kwaliteit bieden voor een lage prijs. Voorbeelden zijn onze populaire biefstuk-weekenden, rijsttafelen of de Roti-avonden. Naast het specifieke diner zijn onze bites natuurlijk altijd te bestellen. Deze avonden zitten vaak snel vol en reserveren is aan te raden. Meer info vind je in onze agenda.

Feest

Onze bar is uitgerust met professionele geluids- en lichtapparatuur. Hoe meer borrels, hoe hoger het feestgehalte wordt. Eten, drinken en dansen…. natuurlijk met poeha. Op zaterdagnacht is ook ons feestcafé PUHA XL geopend zodat we ruimte bieden aan ruim 300 feestgangers!

Iets te vieren

Op zondag tot en met donderdag bestaat de mogelijkheid PUHA Bar & Bites te reserveren voor besloten gelegenheden, (bedrijfs)borrels, vergaderingen en feesten tot 50 personen. Indien wenselijk kunnen wij de ruimte vergroten met PUHA XL waardoor wij ruimte kunnen bieden aan maximaal 300 gasten. PUHA XL is wél op vrijdag en zaterdag te reserveren voor besloten gelegenheden. Een beamer is in beide gelegenheden aanwezig.

Biteskaart

Menukaart pagina 1 PUHA
Menukaart pagina 2 PUHA
Menukaart Wijnen

PUHA Bar & Bites is elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 16:00 uur.

Impressie