TRECHTERAVOND MET DE VICTORY BROTHERS!

30dec23:59TRECHTERAVOND MET DE VICTORY BROTHERS!00:00 uur geopend / 17+

Details

TRECHTERAVOND? JA! De trouwe PUHA gangers zijn er wel mee bekend. We hebben deze avond pullen bier en trechters. Hoe werkt het? Wil jij deze avond kans maken op leuke PUHA prijzen? Let dan goed op. We spelen eerst de voorrondes, meedoen werkt als volgt
  • Elke ronde  wordt door de Victory Brothers aangekondigd. Haal dan snel een Pull Bier en zorg dat die vol blijft. De rondes worden verdeeld over de avond, je hebt dus meerdere kansen om mee te doen.
  • Er kunnen namelijk maximaal 5 mensen per ronde mee doen.
  • Meld je bij het podium voor deelname met jouw volle Pull Bier.
  • Je ontvangt een trechter wie via de trechter als eerste de Pull leeg heeft die heeft gewonnen. Elke ronde prijzen!
  • We sluiten af met de finale: de winnaars van de voorrondes strijden tegen elkaar voor de hoofdprijs.
Pullen bier zijn natuurlijk ook te koop zonder deelname. Zoals elk weekend: houd rekening met een aantal zaken: - Het meenemen van een ID bewijs is verplicht. Wij accepteren geen foto's of andere pasjes; - De deur sluit als we vol zitten. Dat kan snel gaan dus zorg dat je op tijd bent. - Parkeer je fiets het liefst bij het Evertshuis. Zo voorkomen we een overvolle straat. - Tickets zijn alleen noodzakelijk als dat benoemd wordt. Anders dus niet :-) - Er zijn 3 barren in PUHA. De middelste ronde bar is een PIN -bar. Heb je cash? Geen probleem maar kies dan voor de eerste bar in de skihut of de achterste bar bij de garderobe. Daar hebben we iets meer tijd voor het wisselen :-).

Meer

Tijd

30 december 2023 23:59(GMT-11:00)