Flirty Dirty met QUENTIN, LUCA & BOYANO

13jul23:00Flirty Dirty met QUENTIN, LUCA & BOYANO23:00 uur geopend / 16+ (TICKETS 2,50)

Details

LET OP! Alleen deze editie zijn de tickets 2,50 als goedmakertje voor het verzette feest met Freddy Moreira. Nieuwe datum voor dit feest wordt nog bekend gemaakt.   Flirty Dirty is elke editie uitverkocht. Een ticket geeft jou de zekerheid dat je dit feest niet mist. De deuren gaan 1:30 uur dicht maar dan heb je wel de piek van dit feest gemist. We starten 11:00 uur. Check onze socials voor aanbiedingen, foto's en meer. Tickets zijn te koop via Eventbrite.nl. Voor VIP graag een DM. Lukt het online bestellen even niet? Probeer het dan op een ander apparaat, we werken al jaren succesvol met dit platform en de link werkt altijd. Tickets zijn te koop tot het feest start (23:00).   TICKETLINK: https://www.eventbrite.nl/e/flirty-dirty-me-luca-quentin-boyano-tickets-947034715327?aff=oddtdtcreator  
  • Neem jouw ID bewijs mee (let op 16+ is de leeftijdsgrens deze avond)
  • PUHA staat in de weide omtrek bekend om gezellig en veilig uit gaan met respect voor elkaar, ons topteam en onze buurt. Zorg ook dat je die vibe mee neemt naar deze avond.
  • Wangedrag en Respectloos gedrag naar bezoekers of ons team leidt zonder enige twijfel tot uitzetting en een verbod. Ben je bij een eerdere editie bij ons uitgezet wegens wangedrag dan wordt je helaas niet meer toegelaten.
     

Meer

Tijd

13 juli 2024 23:00(GMT+00:00)