Hop on Hop off Dobberen – Drijvend terras – evenementen – feesten & partijen – kinderfeestjes

Hop on Hop off Dobberen…
weer eens wat anders dan een terrasje pakken!

Bij mooi weer opstappen op- en afstappen wanneer je maar wilt. Hop on Hop off Dobber-Dagen worden bekend gemaakt via 1 van de mediakanalen. We varen alleen uit bij mooi weer dus check voordat je op stap wilt gaan even of je kunt Dobberen naar onze Facebookpagina. Op- & afstappen kan in het gebied tussen de Broekvelderbrug en en de Burgermeester Crolesbrug. Laat je op Dobberdagen ophalen door te bellen met telefoonnummer: (wordt nog bekend gemaakt)

Zie het als een drijvend terras waarop altijd het zonnetje schijnt en die naar jou toe komt! We dobberen in het centrum rond of brengen en halen passagiers. Er zijn drankjes en snacks in de boot te koop. Wij vragen geen opstapgeld, we een minimale besteding: €10,-. per persoon.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Puha H2o Evenementen agenda

october, 2019

No Events

Verhuur

Gewoon een gezellige dag met vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, trouwerij. Wij verzorgen een vaart die past bij jullie wensen. Alles is mogelijk al dan niet in combinatie met onze industriële bar aan vaste wal.

Vaarroutes

We bieden verschillende routes door het Groene Hart aan, afhankelijk van de vaarduur zijn de volgende routes mogelijk:

 • Leiden, varen door de gezellige grachten van Leiden;
 • Alphen aan den Rijn, vaar door de binnenstad en neem een duik in de Zegerplas;
 • Nieuwkoop, via de sluizen varen we richting de plassen en bezoeken daar strandjes en eilandjes. Hét pareltje van het Groene Hart;
 • Woerden, varen door de gezellige binnenstad;
 • Oudewater, een tocht naar het meest historische stadje in de regio.

** Opstappen
Opstappen kan in overleg, ook in naburige gemeenten van Bodegraven. 

Arrangementen
Naast maatwerk hebben wij een aantal arrangementen beschikbaar. Daarbij gaan we bij alle arrangementen uit van een meest geboekte vaarduur van 4 uur. Zo is er voldoende tijd om relax te genieten van de sluizen, zwemmen, aan te meren op leuke plekken etc. Past een 4 uur durende vaart niet in jullie programma of wil je de vaart combineren met een andere activiteit? Natuurlijk zijn kortere vaartijden ook mogelijk, we passen de vaart daar dan op aan in overleg met jullie.

Arrangementen

** Minimaal 10 deelnemers en maximaal 40 deelnemers

Rondvaart
€25,00per persoon
 • De schipper zorgt voor een toptocht
 • Er zijn 2 consumpties per persoon inbegrepen
 • Overige consumpties en snacks kunt u per drankje afrekenen
Zwem & BBQ-vaart
€65,00per persoon
 • We meren aan bij heerlijke zwemlocaties: midden op de plas, een eilandje of bij een strandje.
 • Terwijl je doorfeest of een duik neemt zetten wij de BBQ klaar waarna jullie gezellig aan het BBQ-en kunnen slaan (zelfbediening). Onbeperkt bier/wijn/fris is inbegrepen.

 • Wilt u een luxe BBQ en bediend worden? Vraag naar de mogelijkheden.
Onbeperkt drinken
€50,00per persoon
 • Onbeperkt bier/wijn en fris nuttigen terwijl we er een feestje van maken op de boot  
Lunch
€50,00per persoon
 • Willen jullie de vaart combineren met een heerlijke lunch op de boot of aan de kant? Deze is bij 1 van de bovenstaande arrangementen óf een op-maat-vaart bij te boeken. De lunch is huisgemaakt inclusief salades, fruit en verse sapjes. Daarnaast zijn 2 overige consumpties (bier/wijn/fris) inbegrepen.
Relax & Borrelboot
€65,00per persoon
 • Op een door jullie gekozen moment verzorgen we tijdens de vaart een enorme huisgemaakte borrelplank (afhankelijk van het aantal personen) met een diversiteit aan borrelhapjes welke je tijdens de vaart kunt nuttigen. Door de hoeveelheid en diversiteit van de hapjes kan dit arrangement Lunch of Diner vervangen. Onbeperkt bier/wijn/fris is inbegrepen. Ideaal voor voor vaarten door de grachten.
High Tea Vaart
€50,00per persoon
 • Willen jullie de vaart combineren met een gezellige high tea op de boot of aan de kant? De high tea bestaat uit diverse theesoorten, zoete en hartige hapjes waaronder de traditionele high tea items zoals scones. Daarnaast zijn 2 overige consumpties (bier/wijn/fris) inbegrepen.

Kinder- en Tienerfeestjes

Start je feestje in de Sloep van PÛHA H2O. Naast varen over de Nieuwkoopse Plas of Zegerplas kunnen we de inhoud in overleg bepalen afhankelijk van de wensen van het kind. Denk eens aan:

 • naar een eilandje varen om daar broodjes te bakken boven het vuur;
 • naar een strandje varen en daar zwemmen;
 • (avond/nacht)vissen;
 • we kunnen muziek aan bood meenemen er een stoer feest van maken op de plas. Voor tieners bijvoorbeeld met een Jills 0,0%;
 • kinderen kunnen onder begeleiding van de ouders een spannende (uitgezette) tocht maken op een eiland;
 • onderweg kunnen de kinderen beestjes in de sloot verzamelen met een schepnet, onder een vergrootglas bekijken en via de informatiekaarten kijken wat ze gevangen hebben;

** De tocht duurt gemiddeld 3 uur maar kan afhankelijk van de groepsdynamiek, weeromstandigheden en drukte bij de sluis wat korter of langer duren. De schipper verzorgt de vaart en de materialen en begeleid de activiteiten. Ter volledigheid verzoeken wij ouders om actief te participeren en de groepsdynamiek te begeleiden.

Voorwaarden
 • Minimale groepsgrootte: 10 kinderen. Minimale groepsgrootte 20 kinderen (ex. volwassenen).
 • Prijs per kind: €15,- inclusief onbeperkt limonade en broodjes bakken boven het vuur (maaltijd).
 • Voor de aanwezige volwassenen brengen wij ook €15,- in rekening inclusief 1 consumptie.
 • Aanvullende wensen zijn bespreekbaar.
 • PUHA-uitnodigingen: €4,50 per 10 stuks
 • PUHA-giftbags: €2,- per kind.
 • Voor Scholen en BSO’s kunnen we activiteiten op maat verzorgen met een aangepaste prijsstelling.
 • Opstappen in overleg in Bodegraven, Alphen aan den Rijn, bij de brug in Zwammerdam of bij de Ziende richting Nieuwkoop (plattegrond wordt per mail toegezonden).
 • Reddingsvesten aanwezig.
 • Kinderen moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A.
 • In PUHA aan vaste wal bieden wij Disco-feestjes aan inclusief Pizza bakken. Deze optie is bij elke weersomstandigheid geschikt en de prijs is gelijk. Zeker zijn van een plan B? Tegen een extra tarief van €25,- houden wij ook PUHA voor u gereserveerd zodat u altijd kunt uitwijken naar een leuke en vooral stoere binnen-activiteit.

Nu reserveren Disco-feestjes & Pizza bakken PUHAkinderfeestjes

Bellen is sneller: +31637394316. Last-minute inspelen op mooi weer? Bel ons en overleg de mogelijkheden.

Evenementen

Wij bezoeken met onze boot diverse evenementen en maken er dan 1 groot feest van. Denk bijvoorbeeld aan de Gondelvaart in Alphen of Vuurwerk op de plas in Nieuwkoop. We bezoeken ook evenementen buiten de directe regio zoal De Sail, Gayparade en andere grote evenementen met een hoog feest-gehalte.
Voor deze evenementen verkopen wij tickets. Let op: vanwege onze maximale capaciteit van 40 personen geldt Op=Op. Tickets worden verkocht via eventbrite.nl en bij onze bar op locatie Wilhelminastrat 29. Evenementen worden bekend gemaakt via Facebook en de website.

Veel gestelde vragen

Hoe vindt de betaling plaats?

Na uw reservering ontvangt u een factuur. Na een aanbetaling van 20% is uw reservering definitief. Aanbetaling kan plaats vinden door het bedrag over te maken of door te pinnen danwel contant te betalen in onze bar, locatie Wilheminastraat 29. 
Betaling van het resterende bedrag vindt op de zelfde wijze plaats, uiterlijk één dag voor vertrek.

Wat te doen bij slecht weer?

Wij verzorgen rondvaarten van maart tot en met november. Het kan dan wel eens regenen of koud zijn. Er zijn poncho’s en dekens aan boord. Zorg zelf ook voor geschikte kleding en houd er rekening mee dat het ook bij zomers weer ’s avonds koud kan worden op het water. 
U kunt de tocht bij extreme regen of onweer annuleren tot 3 uur van te voren. Wij brengen 20% van het totaalbedrag aan annuleringskosten in rekening. Indien ons café aan de Wilhelminastraat 29 de Bodegraven niet gereserveerd is kunt u er voor kiezen hier alsnog een feest te vieren. Ook hier zijn mogelijkheden tot BBQ en Borrelplanken. Vanwege de volle agenda op deze locatie kan dit alleen in overleg. Wij zullen er alles aan doen om uw feest alsnog een goede invulling op maat te geven. Indien wij het zelf wegens de weersomstandigheden onverantwoord of niet passend vinden om te varen dan zullen wij uiterlijk 3 uur van te voren contact met u opnemen voor overleg. Bij annulering onder deze (extreme) omstandigheden ontvangt u uw aanbetaling retour en brengen wij géén annuleringskosten in rekening. 


Is er een toiet aanwezig op de boot?

Nee op de sloep is geen toilet aanwezig. Zorg dus voor de tocht gebruik te hebben gemaakt van de toilet. Daarnaast zijn er onderweg diverse punten waarbij u (al dan niet tegen betaling) gebruik kunt maken van een toilet op vaste wal. De schipper zal deze toiletpunten benoemen.

Ik weet nog niet precies hoeveel personen er deelnemen?

Dat komt vaker voor. Voor de aanbetaling gaan wij uit van de geschatte aantal deelnemers. Graag ontvangen wij uiterlijk 5 dagen van te voren het exacte aantal bezoekers zodat wij de definiteve factuur kunnen opstellen en indien nodig juist kunnen inkopen. 
Indien er dan op de dag zelf nog individule afvallers zijn dan brengen wij dit niet in mindering op de totaalprijs. De inkoop en personele bezetting is hier immers op afgestemd.

Met hoeveel personen kan ik boeken?

Wij varen uit bij minimaal 10 personen (bij Kinderfeestjes 12). Er kunnen maximaal 40 personen aan boord.